Justeringar i sångfestanmälan ska göras senast den 7 mars! 

09.02.2022 kl. 15:11
Vill din ensemble lägga till eller ta bort personer i er sångfestanmälan? Se till att ta hand om alla eventuella ändringar före den 7 mars! Sångfestfakturorna skickas ut till ensemblerna från och med den 14 mars, och betalningsdeadline är den 31 mars.

I oktober pågick den egentliga anmälan till sång- och musikfesten men fram till den 7 mars 2022 är det fortfarande möjligt att göra justeringar i den egna körens eller orkesterns anmälan. Du kan alltså lägga till/ta bort personer samt justera anmälningsinfon ända fram tills dess.

Justeringarna görs liksom själva anmälan i medlemsregistret Desky för alla förbundets körer och orkestrar. Här hittar du mer information om alla uppgifter som behövs inför sångfestanmälan. 

Har du anmält dej som enskild sångare? Ifall du vill göra ändringar i din anmälan, var i kontakt med kansli@fssmf.fi. Samma gäller för övriga ensembler som inte hör till förbundet.

Har du frågor kring anmälan eller medlemsregistret? Frågor kan riktas till ekonomi- och organisationssekreterare Melker Olenius (melker.olenius@fssmf.fi).

Är din kör eller orkester inte alls anmäld till sång- och musikfesten? Det är fortfarande möjligt att anmäla sig, deadline 7 mars! 

Sångfestavgifterna faktureras i mars 
 

Sångfesten kostar 140 euro för förbundets medlemmar och 160 euro för icke-medlemmar. I priset ingår kvällsfesten på lördagen. Det går att välja bort kvällsfesten i anmälan och då kostar sångfesten 40 euro mindre.

För studerande är priset -50%, det vill säga 70 med kvällsfest och 50 euro utan kvällsfest.

Kostnad för avecer: 55 euro för kvällsfesten.

FSSMF skickar ut fakturorna för sångfestavgifterna från och med 14 mars. Deadine för betalningar är 31 mars.