Kvällsfesten flyttar till Musikhuset och We Are Voice-konserten till Medborgatorget

11.03.2022 kl. 11:35
Sångfestens kvällsfest flyttar från ishallen till Musikhuset. Det sker också ändringar i We Are Voice-konserten, som nu ordnas framför Ode.

Eftersom färre deltagare än ursprungligen tänk anmält sig till sång- och musikfesten, ryms nu alla deltagare i kvällsfesten in i Musikhuset.

Ishallen skulle ha blivit för stor och dyr för deltagarantalet, och en flytt är en ekonomiskt vettig lösning.

Även We Are Voice-konserten flyttas från ishallen och kommer att ordnas på Medborgartorget framför Ode.

FSSMF:s verksamhetsledare Henrik Lillhannus är nöjd med de nya arrangemangen, som gör sångfesten bättre för både deltagare och arrangörer.

– Musikhuset utgör en mycket trevligare festmiljö och dessutom förenklas logistiken betydligt då över tusen deltagare inte behöver ta sig från kärncentrum till ishallen i bortre Tölö. Efter We Are Voice-konserten är det bara att promenera hundra meter över till Musikhuset.

Under kvällsfesten ordnas ingen sittande middag, utan istället bjuds det på en middagsbuffé. Musikhusets alla utrymmen kommer att användas och placeringen är fri för alla deltagare.

– Kvällsfesten kommer att bli en trevlig tillställning med god mat, mingel och uppträdanden. Då vi inte har en sittordning kan man passa på att umgås med flera vänner och bekanta under kvällen, säger Lillhannus.

Förändringarna medför också att den planerade allsångskonserten stryks från programmet. Allsångskonserten skulle ha ordnats på Medborgartorget under lördagseftermiddagen.